Toon de lokale navigatie

Hospitality

Een onvergetelijke avond voetbalentertainment

Club Brugge biedt u eenmalige of langlopende hospitalityformules op maat van uw bedrijf.
 

In onze nieuwe Open Business Seats combineert u de sfeer van Jan Breydel met luxueuze, comfortabele en verwarmde Business Seats op onze derde verdieping van het logegebouw. Kortom; de ultieme VIP-ervaring bij Club Brugge.

Ook nieuw vanaf volgend seizoen zijn onze Premium Tables. Een nieuwe manier om uw klanten te ontvangen in de beste omstandigheden, het neusje van de zalm op vlak van hospitality op Jan Breydel.

In de Outdoor VIP kan u de echte voetbalsfeer in het stadion combineren met de exclusieve voordelen en services voor onze partners en business klanten.

Met de Zuidlounge-formule bieden wij u de kans om makkelijk klanten uit te nodigen voor een wedstrijd naar keuze. U beslist zelf met welke wedstrijd u komt en hoeveel gasten u meebrengt.

Deze formules gaan gepaard met het Club uit de Duizendnetwerk. Dit biedt grenzeloze mogelijkheden om te netwerken, zowel op wedstrijddagen als gewone werkdagen. Meer informatie hieromtrent vindt u hieronder.

Wenst u in te tekenen op één van deze formules? Ons commercieel team staat onmiddellijk voor u klaar. Contactgegevens vindt u via deze link


Club uit de Duizend, Club Brugges businessnetwerk

Club uit de Duizend is Club Brugges businessnetwerk dat jaarlijks groeit. We streven ernaar om het netwerken zoveel mogelijk te benadrukken in een zo goed mogelijk kader. Zo krijgt u als Club uit de Duizendlid toegang tot exclusieve evenementen. 

Door in te schrijven op één van bovenstaande formules wordt u automatisch lid van Club uit de Duizend, en krijgt u er volgende voordelen bovenop:

  1. exclusieve toegang tot onze VIP infrastructuur op wedstrijddagen;
  2. de exclusieve mogelijkheid om in te schrijven op onze uitgebreide cateringformules;
  3. een persoonlijke relatiebeheerder;
  4. voorrang bij de aankoop van tickets voor Bekerwedstrijden;
  5. unieke kortingen;
  6. een uitgebreid business netwerk;
  7. toegang tot exclusieve Club evenementen en voorrang op andere evenementen.

Top