Partnerships

Club Brugge is een topmerk. Omdat Club Brugge het merk continu wil versterken, wordt er gebouwd aan duurzame relaties die hun succes danken aan actieve en wederzijdse samenwerking. Wij bieden u deze voordelen:

  •     Exclusiviteit binnen de sector
  •     Pakket hospitality en visibiliteit op maat
  •     Duurzame partnerships met A-merken
  •     Actieve, continue, wederzijdse samenwerking

Uiteraard worden deze pakketten "op maat" samengesteld, afhankelijk van de specifieke bedrijfsdoelstellingen.

Partners van Club Brugge

Shirtpartners

Daikin Belux is dé specialist voor ideale klimaatregeling bij u thuis en in grotere commerciële en industriële ruimtes. De 100 medewerkers van Daikin Belgium zorgen voor een optimale service vanaf uw eerste kennismaking met airconditioning tot de installatie en nazorg van uw aircotoestellen en -systemen. De naam Daikin staat voor kwaliteit. In het Japanse moederbedrijf en bij Daikin Europe, de Europese vestiging in Oostende, wordt bij de ontwikkeling en productie van airconditioningsystemen voortdurend gewaakt over hoge, kwalitatieve normen. Daikin profileert zich als marktleider op het vlak van klimaatregeling.

www.daikin.be

Proximus is het nieuwe merk dat alle producten en diensten van Belgacom en Proximus samen brengt.

De overstap naar Proximus is een fundamenteel onderdeel van de groeistrategie, waarbij klanten centraal geplaatst worden in alles wat Proximus doet. Met als slagzin 'Altijd Dichtbij', wil Proximus tonen dat de klant het belangrijkst is en wil ze met 1 merk alle verschillende klanten even goed bereiken.

www.proximus.be

Nike is een Amerikaanse fabrikant van sportschoenen, sportkledij, sportuitrustingen en accessoires. Het maakt deel uit van het Nike, Inc. concern. Nike verkoopt haar producten onder andere onder de merknamen Air Jordan, Nike Air Max, Nike Golf en Team Starter.

www.nike.com

 

Premium partners

SCOOORE! is een spel van de Nationale Loterij, waarbij je kan winnen door de uitslagen en het spelverloop van sportwedstrijden te voorspellen. Dankzij SCOOORE! beleef je voetbal, basketbal en vele andere sportwedstrijden nog intenser! Iedere week is er de keuze uit talloze sportevenementen waarvan je de uitslag kan voorspellen. Spanning én variatie ten top!

www.scooore.be

Federale verzekering is een Belgische verzekeringsmaatschappij zonder externe aandeelhouders. Haar organisatie is opgebouwd uit vier maatschappijen die onder de vorm van "onderlinge" of "coöperatieve" werken. Door het gebrek aan externe aandeelhouders positioneert Federale verzekering zich als die maatschappij die haar winst met u deelt !

www.federale.be 

Electrabel is actief in de Benelux, waar ze marktleider is. Op deze markt verkoopt de onderneming elektriciteit, aardgas, energieproducten en energiediensten aan residentiële, professionele en industriële klanten en openbare instellingen. Daarnaast produceert ze elektriciteit en warmte in een gediversifieerd productiepark.

www.electrabel.be

Jupiler is een Belgisch pilsbier met een marktaandeel van zo'n 45% in eigen land.
De slogan van Jupiler is "Mannen weten waarom".

www.jupiler.be

PepsiCo BeLux is onderdeel van de PepsiCo Groep – het tweede grootste voedingsmiddelenconcern ter wereld met meer dan 285.000 werknemers, activiteiten in 200 landen en een omzet van bijna 60 miljard dollar.

PepsiCo  wordt uiteraard vaak geassocieerd met Pepsi-Cola, maar zij brengen talrijke andere producten op de markt zoals tussendoortjes, frisdranken, vruchtensappen, koude soepen en ontbijtgranen.

In België staan ze op de achtste plaats in de voedingssector en verkopen ze zowel dranken (Pepsi, 7UP, Looza, Tropicana, Rockstar, Gatorade) als voeding (Alvalle, Lay's, Smiths, Doritos, Duyvis, Quaker, Snack a Jacks).

Ze zijn onbetwist marktleider op het vlak van zoute snacks en noten. Ook in het segment van de gekoelde vruchtensappen hebben ze het grootste A-merk. Binnen de horeca is Looza de referentie.

www.pepsico.be

 

Partners

Auto Terminus is vanaf 1963  officieel concessiehouder voor Mercedes-Benz wagens en lichte vrachtwagens in Oostende.

Auto Terminus staat in voor de verkoop van Mercedes-Benz personenwagens, bestel – en vrachtwagens. Ook wagens van het merk Smart worden verkocht. Ook voor Nearly New Cars, Used I en Auto Twee occasies kan men er terecht.

Auto Terminus heeft 2 vestigingen: één in Brugge (Pathoekeweg), en één in Oostende (Marconistraat).

www.autoterminus.be

Belfius, voor 1 maart 2012 bekend onder de naam Dexia Bank België, is een Belgische financiële instelling. Het is een in België belangrijke speler op de markt van overheidskredieten, en is verder actief als retailbank en als verzekeringsbank. De hoofdzetel is gevestigd te Brussel.

De hoofdactiviteiten van Belfius Bank & Verzekeringen zijn kredietverstrekking aan de publieke sector (alle niveaus van overheden), financiële dienstverlening aan particulieren en bedrijven (retail en commerciële bank) en verzekeringen.

www.belfius.be

D’hondt Insurance is steeds een baanbreker geweest in het doorgedreven informatiseren van de verzekeringssector. Hun enthousiast team van zo’n 38 mensen beschikt over alle technische kennis die nodig is om u naadloos te verzekeren zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. Kwaliteit leveren tegen een betaalbare premie is dan ook hun motto.

Recent wijzigden zij hun naam in D’hondt Insurance.  De nieuwe naam is een bezegeling van het groeiproces dat het bedrijf de voorbije jaren heeft doorgemaakt.
D’hondt Insurance heeft momenteel kantoren in Brugge, Oostende, Diksmuide en Geraardsbergen maar wil op termijn aanwezig zijn in het volledige Vlaamstalige landsgedeelte.

www.dhondt-partners.be

Euro Shop is een commercieel centrum met meer dan 150.000 producten in het aanbod.

De meest uiteenlopende zaken behoren tot hun zeer gediversifieerd productengamma en dit steeds aan de scherpste prijzen!

Euro Shop heeft vestigingen in Roeselare, Middelkerke, Kortrijk, Veldegem, Maldegem, Sint-Niklaas & Doornik. Ook Stevens Meubel & D-ko Interieur zijn in handen van Euro Shop.

www.euroshop.be

Randstad Group Belgium bevat drie entiteiten in België: Randstad, Tempo-Team en B-bridge. De groep zet 1 637 personen aan het werk en telt 299 agentschappen en HR centers in België.

Randstad is in België een specialist in human resources: uitzendarbeid, rekrutering en selectie, outplacement, opleidingen, inhouse kantoren, projecten in human resources, projectsourcing, consultancy en dienstencheques. Randstad is de grootste werkgever van het land. Elke week zet Randstad, marktleider op vlak van uitzendarbeid, outplacement en dienstencheques, meer dan 29 000 mensen aan het werk.

www.randstad.be 

Grando Keukens is een internationale groep met meer dan 50 winkels in Nederland en België en een eigen fabriek in Duitsland. Op enkele winkels na, de zogenaamde pilot stores die behoren aan onze hoofdzetel in Son nabij Eindhoven, worden alle Grando winkels uitgebaat door zelfstandige dealers. Momenteel zijn er 10 Grando winkels in België en wij kunnen nu al verklappen dat er in 2013 nieuwe Grando winkels de deuren openen.

Grando biedt méér dan alleen mooie keukens
Grando Keukens biedt betaalbaar keukendesign volgens de nieuwste trends en met de modernste materialen en toestellen. Ontdek het zeer ruim assortiment verdeeld over vier verschillende collecties, nl. Happy Kitchen, Landelijk-modern, Collexion en Design.

www.grando.be

Hubo, is een winkelketen in doe-het-zelf artikelen. Hubo België is een Belgische organisatie met ongeveer 125 winkels verspreid over heel het land. Hubo richt zich op de doe-het-zelf markt met een uitgebreid en kwalitatief assortiment merkproducten. Het winkelaanbod telt zo'n 25.000 doe-het-zelfartikelen en aanverwanten voor in en rond het huis.

Branchevreemde producten worden uit het assortiment geweerd. Hubo doe-het-zelfzaken hebben een oppervlakte van 1.000 tot meer dan 3.000m2.

www.hubo.be

Joris Ide is een toonaangevende fabrikant van stalen bouwmateriaal : isolerende sandwichpanelen voor dakbedekking en wandbekleding, vlakke platen, geprofileerde metalen plankprofielen voor daken en wanden, metalen tegels, vloerelementen, gordingen, accessoires en bevestigingen ... een ruim en prestatiegericht aanbod om snel en grondig te kunnen bouwen.

Joris Ide biedt oplossingen voor diverse typen van gebouwen: Industrie, Logistiek, Landbouw, Kantoren, Sport, Commercieel, Vrije tijd, individueel en collectief Wonen... en dit zowel voor nieuwbouw als voor renovatie.

Joris Ide is een internationale groep, een leider in zijn domein met een sterke aanwezigheid in Europa, België, Frankrijk, Nederland, Hongarije, Roemenië maar eveneens in Rusland en Kroatië. 

www.joriside.be

Innergetic is een merk van Latexco, één van Europa’s grootste producenten van latex componenten voor de beddingindustrie. Het Innergetic-merk staat voor matrassen en hoofdkussens die een exclusief slaapcomfort bieden.

Het geheim? De Innergetic-matras bestaat uit een latexmengsel met een groot aandeel natuurlatex. Die samenstelling, het slimme ontwerp en de ervaring van Latexco zijn een garantie voor een hoogkwalitatieve matras.

Ook onze eigen spelers slapen, in het Sleep Center, op Innergetic-matrassen en Innergetic-kussens. Dankzij het Innergetic-slaapcomfort recupereren zij optimaal van hun sportieve prestaties.

www.innergetic.com

Lotus Bakeries is wereldwijd actief in koekjes, gebak en tussendoortjes met de merken Lotus, Lotus Biscoff, Lotus Dinosaurus, Lotus Suzy, Peijnenburg, Snelle Jelle, Annas, Nākd en Trek.

Lotus Bakeries, met hoofdzetel in België, is een dynamische en internationaal georiënteerde onderneming met productievestigingen in België, Nederland, Frankrijk en Zweden, en heeft vijftien eigen verkooporganisaties in Europa, de Verenigde Staten en Azië. Verder werkt Lotus Bakeries samen met commerciële partners in een veertigtal landen wereldwijd.

Lotus Bakeries telt 1.321 medewerkers. Door een gezond evenwicht te bewaren tussen traditie en innovatie verwent het Lotus merk de consument met een uniek gamma van kwaliteitsvolle en lekkere producten. Met Peijnenburg en Snelle Jelle is de onderneming marktleider in ontbijtkoek in Nederland. Onder de merken Nākd en Trek biedt Lotus Bakeries lekkere tussendoortjes aan, gemaakt van volledig natuurlijke ingrediënten, onbewerkt en zonder toegevoegde suikers.

In 2014 realiseerde Lotus Bakeries een omzet van 347,9 miljoen EUR. De aandelen van Lotus Bakeries zijn genoteerd op Euronext Brussels.

www.lotusbakeries.be

Pizza Hut werd opgericht in 1958 in de VS en maakt, samen met KFC en Taco Bell, deel uit van Yum Brands! Wereldwijd zijn er meer dan 12.500 Pizza Hut vestigingen, verspreid over bijna 100 landen. Samen realiseren ze een jaaromzet van $ 9.5 miljard.

Sinds 1984 is Pizza Hut ook in België aanwezig. Pizza Hut realiseert een omzet van 60 miljoen Euro op de Belgische markt. Daarvoor stelt het bijna 1.700 mensen tewerk, verspreid over meer dan 100 vestigingen.

Vijftig van deze vestigingen worden uitgebaat door Pizza Belgium NV dat eveneens de master franchise rechten heeft voor delivery in België. Delivery is het snelst groeiend concept en daarom plant Pizza Hut de opening van 30 nieuwe vestigingen de komende 4 à 5 jaar.

www.pizzahut.be

Vier is een zender van SBS Belgium.

Naast de generalistische zender VIER en de vrouwenzender VIJF, staat SBS Belgium ook in voor de commercialisering van de tv-zenders Nick Jr., Nickelodeon, TeenNick, TMF, MTV, Discovery Channel en weldra ook Libelle. Met deze 9 zenders staat SBS sterk bij actieve kijkers in alle segmenten en leeftijdscategorieën.

www.vier.be

Alheembouw onderscheidt zich door zijn uitstekende bouwkwaliteit en een tot in de puntjes verzorgde dienstverlening. Om dit doel te bereiken hanteren zij een transparante overlegstructuur. Korte communicatielijnen, kennisuitwisseling en een team van loyale en vakkundige werknemers maken van Alheembouw een toekomstgericht bedrijf.

www.alheembouw.be

Musculi biedt een breed en kwalitatief gamma voedingssupplementen en voeding aan specifiek ontwikkeld om aan de behoeften van sporters en actieve mensen te voldoen, om hen in staat te stellen op een gezonde wijze en met succes hun sport en /of activiteiten te beoefenen.

Musculi werkt enkel met de zuiverste en bekendste ingrediënten van Europa.Alles wordt binnenshuis gemengd en de eindproducten worden steeds getest door onafhankelijke laboratoria van derde partij op kwaliteit, inhoud en besmetting.

Natuurlijk gaat kwaliteit verder dan de zuiverheid van de ingrediënten. Hun R&D afdeling spaart kosten noch moeite in het maken van lekkere producten, zelfs die producten die moeilijker op smaak te brengen zijn.

Musculi staat voor de hoogste standaard kwaliteit in de industrie en is het keurmerk voor elke serieuze, veeleisende atleet!

http://www.musculi.com/nl/

Snickers Workwear is één van de leidende merken in de werkkledingindustrie in Europa en is vertegenwoordigd in meer dan 20 landen. Ze stimuleren al meer dan 40 jaar de ontwikkeling van geavanceerde werkkleding op basis van de werkelijke behoeften van de professionele vakman die op zijn uitrusting moet kunnen vertrouwen.

Ze streven er iedere dag naar om grenzen te verleggen op het gebied van een geavanceerd design samen met een superieure functionaliteit, comfort, bescherming en duurzaamheid. Dit alles om het professionele leven van hardwerkende vakmensen eenvoudiger, veiliger en productiever te maken. 

http://www.snickersworkwear.be/

 

Top