Toon de lokale navigatie

Palmares

  • Landskampioen (13): 1920, 1973, 1976, 1977, 1978, 1980, 1988, 1990, 1992, 1996, 1998, 2003, 2005
  • Bekerwinnaar (10): 1968, 1970, 1977, 1986, 1991, 1995, 1996, 2002, 2004, 2007
  • Winnaar supercup (13): 1980, 1986, 1988, 1990, 1991, 1992, 1994, 1996, 1998, 2002, 2003, 2004, 2005
  • Europacup Finalist (2): 1976, 1978
  • Halve Finales Europacup (2): 1988, 1992
  • Gouden Schoen (10):
    • 1967: Fernand Boone
    • 1971: Erwin Vandendaele
    • 1977: Julien Cools
    • 1980: Jan Ceulemans
    • 1985: Jan Ceulemans
    • 1986: Jan Ceulemans
    • 1990: Franky Van Der Elst
    • 1995: Paul Okon
    • 1996: Franky Van Der Elst
    • 2002: Timmy Simons
  • Profvoetballer van het Jaar (8)
    • 1984: Jan Ceulemans
    • 1985: Jan Ceulemans
    • 1986: Jan Ceulemans
    • 1988: Marc Degryse
    • 1994: Lorenzo Staelens
    • 2003: Timmy Simons
    • 2011: Ivan Perisic
    • 2013: Carlos Bacca

Top