Toon de lokale navigatie

Expo 125 jaar Club Brugge

Club Brugge viert in het seizoen 2016-2017 zijn 125 jarig bestaan. Tijdens dit jubileumjaar stelt het zijn roemrijke geschiedenis uitgebreid tentoon tijdens de interactieve 'EXPO 125 jaar Club Brugge'.

Ontdek de rijke geschiedenis van blauw-zwart

Op 13 november 1891 houden op een boogscheut van het Belfort in Brugge een groep Brugse sportvrienden en Britse inwijkelingen de eerste voetbalclub van Brugge boven de doopvont. Club Brugge is 125 jaar later uitgegroeid tot een succesvolle topclub met één van de indrukwekkendste palmares in België: veertien landstitels, elf bekers en twee Europese finales. Het is een volksclub met de grootste supportersbasis en het sterkste sportmerk, die voetbalfans over heel Vlaanderen en ver daar buiten beroert.

De interactieve 'EXPO 125 jaar Club Brugge' gidst je doorheen alle takken van de stamboom van Club. Aan de hand van unieke verhalen, de meest uitgebreide collectie Clubitems ooit samengebracht en talrijke beeldfragmenten uit de Clubgeschiedenis word je ondergedompeld in de historiek van blauw-zwart.

Ontdek met het ganse gezin, vrienden en medesupporters de rijke geschiedenis van de regerende landskampioen.


PRAKTISCH

Locatie

De EXPO 125 jaar Club Brugge gaat door in de Stadshallen op het eerste verdiep van het Belfort, aan de Markt van Brugge.

Adres:
Stadshallen - Belfort
Markt 7
800 Brugge

Openingstijden

Iedere woensdag tot en met zondag van 10u tot 18u, vanaf 13 november 2016 tot en met 8 januari 2017. Gesloten op maandag en dinsdag en feestdagen (25/12 & 1/01). Op 24/12 en 31/12 open van 10u tot 14u.

Tijdens de kerstvakantie (van 26/12 tot 08/01) is de Expo elke dag open van 10u tot 18u, met uitzondering van 31 december (10-14u) en 1 januari (gesloten).

Bereikbaarheid

Met het openbaar vervoer:
De EXPO is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Alle centrumbussen van De Lijn stoppen aan 't Zand, op 5 minuten (500 meter) wandelen van de EXPO. Buslijnen 2 en 12 nemen je van het NMBS-station van Brugge rechstreeks tot aan de Markt, aan de voet van het Belfort.

Met de wagen:
Parkeer je wagen bij voorkeur aan parking 'Centrum Station' en neem aan het station bus 2 of 12 richting de Markt. Op vertoon van je parkeerticket (aan de lijnwinkel Station) reizen zowel de chauffeur als drie passagiers van de wagen gratis naar en van het centrum met het openbaar vervoer op de dag dat de auto geplaatst wordt in de parking.

Rolstoeltoegankelijk

Er is een lift beschikaar om rolstoelgebruikers toegang te verlenen aan de EXPO. De begeleider kan zich aanmelden aan de inkom en assistentie vragen.


TARIEVEN

Tickets zijn beschikbaar aan de ingang van de EXPO in de Stadshallen. De laatste tickets worden verkocht tot een half uur voor sluitingstijd.

Leden Club 1891: abonnementhouders en members op vertoon lidkaart

Kinderen <12 jaar: geboortedatum 2004 of later, mits begeleiding

Andersvaliden, leerkrachten en gidsen: op vertoon geldige kaart

GRATIS

Jongeren: geboortejaar 2003 tem 1998

Bruggelingen: op vertoon ID-kaart

Groepen vanaf 15 personen

3 EURO
Basisprijs

5 EURO

 


MET DANK AAN

Deze EXPO 125 jaar Club Brugge werd mede mogelijk gemaakt dankzij de steun van volgende partners

PROXIMUS

Proximus is reeds Club Partner sinds 2012. Het telecombedrijf is een vaste waarde in het Belgisch landschap betreffende telefonie, internet en TV. Naast de beste netwerkdekking hebben ze sinds oktober een heel nieuw aanbod in de vorm van Tuttimus. Dat is de sterste all-in voor iedereen! Ga dus zeker eens naar www.proximus.be om jouw Tuttimus goesting te kiezen.

Om deze promotie te vieren verwelkomt Proximus elke EXPO-bezoeker met een gratis WiFi-ervaring!


FEDERALE VERZEKERING

Federale Verzekering biedt een volledige waaier aan verzekeringen en financiële producten voor ondernemingen, zelfstandigen en particulieren. Dankzij haar bijzondere structuur als ‘onderlinge’ en ‘coöperatieve’ onderneming, zonder externe aandeelhouders, biedt de Groep zeer gunstige voorwaarden aan haar klanten en deelt ze haar winst met hen.

Federale Verzekering werd in 1911 opgericht door een groep aannemers en is nog altijd de referentieverzekeraar van de bouwsector in België. Haar commerciële netwerk van 60 adviseurs, 5 gewestelijke zetels en 33 kantoren bestrijkt het hele land.

Meer info: www.federale.be 


ENGIE Electrabel

ENGIE Electrabel is reeds 10 jaar energieke Club partner.

Als energieleverancier zetten we nu ook volop in op producten en diensten die van jouw huis een aangename en warme thuis maken. Zo is er nu boxx, het digitale brein van je huis en de enige thermostaat die je energieverbruik meet. Ook met het installeren van je zonnepanelen kunnen we je helpen, zodat jouw energie elke dag beter wordt.

Ontdek alles over onze vernieuwende producten op www.engie-electrabel.be.


AUTO TERMINUS / MERCEDES-BENZ

Sinds het begin van Auto Terminus als erkend concessiehouder en servicepunt van Mercedes-Benz in 1963, streven wij naar tevreden klanten en een excellente expertise.

We bedienen de volledige regio Noord West-Vlaanderen met vestigingen in Brugge (Pathoekeweg), Oostende (Marconistraat) en Jabbeke (Vlamingveld – vanaf eind december 2016).

We zijn een sterk automobielbedrijf, toonaangevend op het vlak van betrouwbaarheid, prijs-kwaliteitsverhouding en een origineel persoonlijke aanpak.

Al onze medewerkers stellen zichzelf als doel u als klant op een unieke, persoonlijke en efficiënte manier te bedienen, zowel de particuliere klant als de fleetklant, zowel op vlak van personenwagens, trucks, VANS als smart. Respect, passie en discipline worden bij ons hoog in het vaandel gedragen. We ontmoeten u graag in één van onze concessies!

www.autoterminus.mercedes-benz.be


EURO SHOP

Voor je kerstinkopen ben je bij Euro Shop aan het juiste adres! Alles wat je nodig hebt voor een geslaagde feestavond én kerstcadeaus vind je onder één dak!

In december is Euro Shop bovendien extra open! Ontdek de verschillende kerstshoppingzondagen HIER! Op 25 december vieren onze medewerkers kerstdag samen met hun familie en zijn we niet open.

Euro Shop heeft vestigingen in Roeselare, Middelkerke, Kortrijk, Veldegem, Maldegem, Sint-Niklaas & Doornik. Ook Stevens Meubel & D-ko Interieur zijn in handen van Euro Shop. www.euroshop.be


Met Leo naar #Expo125 from Club Brugge on Vimeo.

CONTACT

Voor vragen en informatie kan je terecht bij het telefoonnummer: 050/40.21.33 of per email: community@clubbrugge.be 

Top