You are here

Het verhaal van… 

 

“Wij hebben het geluk gehad geboren te zijn met talent. We beseffen dat het als profspelers onze plicht is iets terug te doen voor zij die onze steun zeer goed kunnen gebruiken. Wij steunen de Club Brugge Foundation.”

Timmy Simons, kapitein Club Brugge


“Ik heb vandaag de spelers ontmoet en ook de Brugse beertjes! Ik was even vergeten dat ik ziek was. Dit was de beste dag van mijn leven. Dit vergeet ik nooit meer. Club Brugge heeft voor altijd een plaatsje in mijn hart.”

Jeremy, supporter in hart en nieren


“Het is een belangrijk signaal van Club Brugge dat ze zich ook inzetten voor de diverse doelgroepen bij onze supporters. De ‘VOLKSCLUB’ heeft duidelijk oog voor al zijn supporters.-Wij zijn trots deel uit te maken van deze club, onze Club.”

Supportersfederatie Club Brugge


“Eén van de kernwaarden van Hans Anders is rechtvaardigheid. Toen Hans Anders 30 jaar geleden voor een revolutie zorgde in de optiekmarkt, was dat met de filosofie dat iedereen het recht heeft om goed te kunnen zien en goed te kunnen horen. Daarom houden wij onze prijzen laag en nemen we genoegen met minder marge. Deze filosofie vormt nog altijd onze leidraad bij alle beslissingen die we nemen. Want goed zien en goed horen zijn essentieel voor een goed sociaal leven en niemand mag uit de boot vallen.

De slechtzienden en slechthorenden tribune van Club Brugge vertrekt vanuit dezelfde filosofie en we zijn trots dat we als sponsor aan dit project kunnen meehelpen.”

Hans Anders, Partner Club Brugge Foundation


register-widget

Club1891 Voordelen

  • Een exclusief CLUB1891 welkomstpakket
  • Voorrang voor Champions League en Bekerwedstrijden
  • 10% korting in de Clubshop
  • Exclusieve voordelen, een heel jaar lang
  • Exclusieve online content
  • Unlock verschillende badges en voordelen