Terug

Zondag 19/03/2017 - 16:00 Clubnieuws

#MissionMarbella - het vertrek

De voorbereiding voor Play-Off I startte zondagochtend vroeg met een vlucht naar het Spaanse Marbella. Op de middag werd de landing ingezet in de luchthaven van Malaga. De komende week zal alles in het werk gesteld worden om in optimale omstandigheden de jacht op een tweede opeenvolgende landstitel in te zetten.

In tegenstelling tot de winterstage in Sotogrande verblijft Club net zoals een jaar geleden in de buurt van Marbella. Om 17 uur wacht in het Marbafootcenter een eerste oefensessie. Om 13.30 uur werd een eerste keer aangeschoven voor de lunch, waarna verplichte rust op de kamers op het programma stond.

Bij de spelersgroep ontbreken Lior Refaelov, Dorin Rotariu en Dion Cools door interlandverplichtingen. De geblesseerde Diaby van zijn kant revalideert in België, terwijl Izquierdo wél present tekent. De Gouden Schoen zal op Spaanse bodem intens aan het herstel van zijn liesblessure werken om zo snel mogelijk bij de groep aan te kunnen sluiten.

Deze spelers zullen deze week op training te zien zijn: Butellle, Horvath, Hooyberghs, van Rhijn, Engels, Palacios, Poulain, Denswil, De Bock, Simons, Vanaken, Claudemir, Vormer, Immers, Limbombe, Wesley, Pina, Vossen, Vlietinck en Verburgh. De beloften Schryvers, Touba, Van Landschoot, Osei-Berkoe en Ito komen deze avond aan na de derde groepswedstrijd in het toernooi van Viareggio.


Gerelateerde artikels

Top