Vrijwillige terreinverzorger

Het onmiddellijk, op een professionele manier, herstellen van de grasmat is cruciaal voor een optimale kwaliteit conform de ambities van Club Brugge. Daarom is Club Brugge op zoek naar vrijwillige terreinverzorgers (m/v) die de nodige onderhoudshandelingen uitvoeren op het hoofdveld bij de wedstrijden in het Jan Breydelstadion.

Job content: 

Functiebeschrijving

Als terreinverzorger op het hoofdveld van het Jan Breydelstadion sta je in voor de onderhoudshandelingen die nodig zijn om een perfecte grasmat te garanderen tijdens wedstrijddagen. Je staat onder leiding van de voltijdse greenkeepers, die de nodige opleiding on the job geven.

Profiel

Je hebt teamspirit, Je bent gedreven en hebt passie voor gazon.

Aanbod

Terreinverzorger zijn is vrijwilligerswerk, maar je kan natuurlijk de wedstrijden vanop de eerste rij meevolgen. Daarnaast wordt er ook een outfit voorzien, passend voor de terreinverzorgers.

Je krijgt tevens een opleiding, teneinde doeltreffend te kunnen instaan voor het onderhoud van het terrein.

Interesse

Heb je interesse en beantwoord je aan het omschreven profiel, neem dat contact op met Pepijn Vanderhaeghe via mail op pepijn.vanderhaeghe@clubbrugge.be

Gerelateerde artikels

Stadiongids

Jaarlijks komen er ongeveer 6.000 bezoekers op een geleide stadiontour bij Club Brugge. Deze bezoekers krijgen via de uitleg van onze vrijwillige stadiongidsen een uitgebreide blik achter de schermen bij Club Brugge. De stadiongids neemt de bezoekers mee langsheen verschillende locatie in en rond het Jan Breydelstadion op exclusieve plaatsen en worden ondergedompeld in de rijke voetbalgeschiedenis van blauw-zwart. Voor de uitbreiding van ons gidsenteam zijn we op zoek naar een extra stadiongids.

register-widget

Club1891 Voordelen

  • Een exclusief CLUB1891 welkomstpakket
  • Voorrang voor Champions League en Bekerwedstrijden
  • 10% korting in de Clubshop
  • Exclusieve voordelen, een heel jaar lang
  • Exclusieve online content
  • Unlock verschillende badges en voordelen