You are here

Visibiliteitsaanbod

Het nieuwe jaar is begonnen en de laatste rechte lijn richting Play-Offs is ingezet. We willen dan ook graag onderstaand interessant voorstel overmaken voor wat betreft LED boarding Luifel (tribunehoogte). Deze Led Boarding is sinds dit seizoen nieuw én uniek dankzij de Black SMD leds en de ongelooflijke pixelresolutie van 8 mm. Dit is op dit moment, wereldwijd, het beste systeem dat verkrijgbaar is en uniek voor België en de ons omringende landen.

 

Wij bieden per thuiswedstrijd in de Play-Offs (én voor de 5 in totaal) 3 verschijningen van telkens 10 seconden aan op de volledige 300 meter van de LED boarding Luifel.

De prijs hiervoor is € 2.500 + BTW.

 

Indien u wenst te profiteren van dit visibiliteitsaanbod of u wenst meer info, neem contact op met één van onze Account Managers.

Flexible Formules

Text: 

Club Brugge biedt u LED Boarding aan op 3 niveaus. Uniek in het Belgische voetbal. Met tal van creatieve mogelijkheden, afhankelijk van uw budget en doelstellingen. Zo kan u letterlijk en figuurlijk uw bedrijf/merk in de kijker plaatsen voor zowel de supporters in het stadion, alsook de kijkers thuis!

 

Maar er is meer: onze website, nieuwsbrieven, player sponsorhsip of de 3D-carpets met prima visibiliteit.

Interactief

Text: 

Al deze visibiliteitsmogelijkheden zijn ideale tools om interactief te communiceren met onze community en uw merk, product of actie op een originele manier te introduceren.

Return

Text: 

Onze belangrijkste partners genieten van gemiddeld 8 uur tv-visibiliteit op seizoensbasis voor hun respectieve merken. Voeg daar de talrijke foto’s in dag- en weekbladpers bij en de conclusie is dat voetbal de ideale tool is om uw merkbekendheid te vergroten.