Alle nieuws

Ticketverkoop halve finale Conference League gestart

UEFA Conference League

Een Europese halve finale. Wow. Het is maar liefst 32 jaar geleden dat we voor het laatst die fase van een Europees tornooi bereikten. Schrijven we samen een vervolg aan ons geweldige avontuur in de Conference League? Afspraak op woensdagavond 8 mei om 18u45 in Jan Breydel voor de terugwedstrijd tegen Fiorentina.


Abonnee? Dan is de ticketverkoop voor de thuiswedstrijd tegen Fiorentina nu gestart!

KOOP HIER JE TICKETS

Fiorentina it is. De Italiaanse club versloeg Viktoria Plzen na verlengingen met 2-0 nadat het in de heenwedstrijd nog 0-0 was. Blauw-Zwart trekt eerst naar Firenze voor de heenwedstrijd op 2 mei, een week later kunnen we hopelijk de poorten naar de finale openbeuken in Jan Breydel.

Tickets vanaf €27

De ticketprijzen? Die blijven hetzelfde zoals in de achtste finale en de kwartfinale. Abonnees krijgen vanaf maandag 22 april om 10u00 de kans om een kaartje te kopen op hun vaste plaats. Hun voorrang loopt een week later af. Op dinsdag 30 april om 16u00 kunnen de abonnees die de wedstrijd liever op een andere plaats volgen wisselen. Donderdag 2 mei om 10u00 start de verkoop voor Club ID-houders en een dag later, op vrijdag 3 mei om 12u00, gaan de overige tickets in vrije verkoop voor fans die al een Clubaccount hadden voor de loting.

Samen voor een vol Jan Breydel én een plaats in de finale!

Vragen? Askclub.be

Tickets? Tickets.clubbrugge.be