Alle nieuws

Clubfans beleven droomtrip naar Thessaloniki

UEFA Conference League

PAOK – Club is voor vele supporters wellicht een 'away' om nooit te vergeten, maar voor twee fans in het bijzonder was de trip nóg specialer. Dankzij Club en Euromillions beleefden Davey en Alexander de kwalificatie op een wel heel unieke manier.

Davey en Alexander waren de gelukkige winnaars van de giveaway die door Club en Euromillions werd gelanceerd. Naast VIP-tickets voor de terugwedstrijd tegen PAOK, genoten de winnaars onder meer ook van 2 overnachtingen in een sterrenhotel en een wine-tasting.

De trip kon niet beter starten, want de twee stapten samen met onze spelers hetzelfde vliegtuig op richting Thessaloniki. Een memorabele vlucht werd woensdagavond gevolgd door een gezellig diner.

Donderdag startte uiteraard met een uitgebreid ontbijt in het hotel. Later op de dag stond er een wine-tasting op het programma met de aanwezigheid van een stralende lentezon.

Het zwaartepunt van de reis moest dan nog komen. Met een pre-match drink leefden Davey en Alexander alvast toe naar de historische wedstrijd. De match zelf volgden ze in de VIP-tribune, geen betere manier om de kwalificatie live mee te maken. De overwinning werd nadien nog op gepaste wijze gevierd.

Een tweedaagse boordevol unieke ervaringen, een historische kwalificatie én herinneringen voor het leven. Davey en Alexander zullen de trip naar Thessaloniki alvast nooit vergeten dankzij Club & EuroMillions!