Alle nieuws

De nieuwe Club Brugge Skill Games-kampioen? Bewijs het tijdens de zomervakantie!

Na een eerste succesvolle editie op 3 april is het in de eerste week van juli, ofwel tijdens de grote zomervakantie, tijd voor enkele nieuwe edities van de 'Club Brugge Skill Games.' Zo'n dag staat niet alleen in het teken van Skill Games, er zijn ook wedstrijdjes en zoveel meer! De Skill Games zijn er voor jongens en meisjes tussen 6 en 15 jaar.

Doet een dribbel van Nusa je meer dan een goal van Thiago? Dan zijn de Club Brugge Skill Games helemaal iets voor jou! Tijdens het event staan er 6 populaire Skill Games op het programma, waarbij er per onderdeel op techniek, snelheid of reactievermogen punten kunnen worden gescoord die op het einde worden gecombineerd in een algemeen klassement.

De Skill Games worden op gang getrapt om 10u en eindigen om 15u30 met de prijsuitreiking. Naast de zes Skillsessies valt er nog heel wat meer te beleven. Zo staan er ook leuke wedstrijdjes op het programma, is er voor de deelnemers lunch voorzien én krijgen alle spelertjes een officieel Club Brugge Skill Games tenue (shirt, broek en kousen).

De Club Brugge Skill Games zijn er voor jongens en meisjes tussen 6 en 15 jaar en kost €89. Place to be voor de volgende zomerkampjes? Op maandag 1 juli in The NEST in Roeselare, op dinsdag 2 juli in Roosdaal, op woensdag 3 juli in Oudenaarde en op woensdag 10 juli in Merksem!

Klik voor meer info