Alle nieuws

Fandorp voor bekerfinale Club YLA

Woensdag 1 mei is het zover: de langverwachte historische bekerfinale van Club YLA in en tegen OHL Women. Samen hopen we er een onvergetelijke dag van te maken en dat begint al voor de aftrap!

KOOP NU JE TICKET! 

Het bekerparcours ken je intussen. De Brugse dames legden een pittige weg af richting de finale, waarin onder meer de winnaar van vorig jaar Standard Fémina, KRC Genk Ladies en KAA Gent Ladies opzij werden gezet. In de finale wacht met OHL Women opnieuw een team uit de top 6. De Leuvense dames staan gedeeld tweede op een punt van de leidersplaats. Voor hen wordt het de eerste bekerfinale uit de clubhistorie.

FANDORP

Vanaf 14u30, anderhalf uur voor de aftrap, opent het fandorp voor de meegereisde supporters. Op de beats van de intussen vertrouwde DJ Vanathic leven we toe naar de historische wedstrijd, maar er is meer. Zo kun je je wagen aan een wedstrijdje pannavoetbal met Martijn Debbaut, is er een fotowall en shooting wall én kun je je eigen Club YLA tattoo laten zetten. Ook de Brugse beertjes zijn aanwezig. Honger of dorst zul je alvast niet krijgen, want in het fandorp zijn er eet- en drankkraampjes voorzien.

Kom jij onze dames aanmoedigen op deze hoogdag? Koop nu je tickets via tickets.clubbrugge.be!