Alle nieuws

Vriendschappelijke wedstrijden Club NXT U23: een overzichtje

Hoewel het seizoen van onze youngsters in de Challenger Pro League er net op zit, wordt er toch nog even verder gevoetbald. Maar liefst 4 vriendschappelijke wedstrijden worden afgewerkt eer de zomerbreak kan beginnen.

Als eerste staat de friendly tegen het Engelse Luton Town op het programma. De wedstrijd wordt in The NEST gespeeld op zaterdag 27 april, aftrap om 12u00. Een weekje later, op zaterdag 4 mei, staat de volgende vriendschappelijke match op het programma. Dan zakt Club NXT U23 af naar het Nederlandse Roda JC.

Op vrijdag 10 mei nemen onze youngsters het thuis op tegen een reeksgenoot uit de Challenger Pro League, namelijk Francs Borains. Om het seizoen af te ronden trekt Club NXT U23 nog even naar Frankrijk, waar op donderdag 16 mei een duel tegen AS Monaco wacht.

Wil je de thuiswedstrijden bijwonen? De vriendschappelijke thuismatchen zijn open voor publiek!

Niet alleen onze U23, maar ook de U18 & U19 zitten in de laatste weken van hun seizoen. Voor Club NXT U19 wacht nog de belangrijke bekerfinale op zaterdag 11 mei tegen RSC Anderlecht. Schreeuw onze boys mee naar de bekerwinst in Dikkelvenne! Afspraak op zaterdag 11 mei om 14u30.