All news

All Blues Day op zondag 27 oktober

All Blues Day

Op zondag 27 oktober herdenken we net voor de wedstrijd Club - Anderlecht alle overleden Clubsupporters op een bijzondere manier. Dit jaar voorzien we naast de live versie van You'll Never Walk Alone en het herdenkingsmoment op de led-schermen ook een fotomuur in de spelerstunnel. Ontdek hieronder alle info.

De periode rond Allerheiligen en Allerzielen is altijd moeilijk voor nabestaanden. Daarom eert Blauw-Zwart ook dit jaar, voor de wedstrijd Club - Anderlecht, alle overleden Clubfans met een speciaal herdenkingsmoment. Je kan via allbluesday.clubbrugge.be de naam, overlijdensdatum en een foto van je geliefde doorgeven om hem of haar te eren.

De namen worden getoond op de led-schermen, de foto krijgt een plaatsje op de grote fotowall die in de tunnel zal staan vlak voor aftrap. Zo is jouw dierbare nog één keer heel dicht bij de spelersgroep.

Daarnaast kan iedereen die een dierbare heeft doorgegeven ook een symbolisch vergeet-me-nietje ophalen. Opgelet: je kan op vertoon van je bevestigingsmail je plantje ophalen NA de wedstrijd bij één van de 3 ophaalpunten:
Noordzijde - naast de Club Shop
Oostzijde - aan parking Oost 1
Westzijde - aan parking West 1

Vergeet-me-nietje 

Vlak voor de aftrap zal Isaac Roux, winnaar van Studio Brussel's “De Nieuwe Lichting” en bekend van zijn hit White Rose, zijn live versie van You’ll Never Walk Alone brengen.