All news

Belangrijke info voor meegereisde fans naar Klagenfurt.

Bruges On Tour

Voor de eerste uitwedstrijd van het nieuwe Champions League-seizoen trekken we naar Klagenfurt, waar we het opnemen tegen de Oostenrijkse eersteklasser Sturm Graz. Ontdek hier de laatste belangrijke informatie voor de meegereisde fans naar Klagenfurt.

"Bruges are winning, everywhere we go!"

Meegereisde Blauw-Zwarte supporters opzoeken in Klagenfurt? Kom dan deze middag vanaf 15u naar het meeting op de Neuur Platz. Tot 17u kunnen uitsupporters zich bij Hofbräu zum Lindwurm opwarmen voor de spannende wedstrijd tegen Sturm Graz. Deze locatie ligt op ongeveer 50 minuten lopen van het stadion, maar ook het openbaar vervoer en taxi's zijn vanuit verschillende plekken in de omgeving beschikbaar.

The Wörthersee Stadion

De poorten van het stadion openen om 19u, en vanaf dat moment zijn ook de eet- en drinkgelegenheden beschikbaar. Uitsupporters betreden het stadion via de Nord - Gästebereich. Net zoals in het Jan Breydelstadion is roken in het stadion verboden. Alleen kleine tassen (niet groter dan A5) zijn toegestaan.

Als uitsupporter kan je het stadion te voet bereiken. Rondom het Wörthersee Stadium is er weinig parkeergelegenheid, we raden aan om te parkeren op: Parkplatz P3 – Messe Klagenfurt.