All news

Club vertrekt naar Klagenfurt voor clash met Sturm Graz

UEFA Champions League

De xx-koppige selectie van Blauw-Zwart stapt deze ochtend op het vliegtuig richting Oostenrijk. Om 11 uur stijgen we op in Oostende om ongeveer 2 uur later te landen in Klagenfurt.

Morgenavond staat het tweede duel in de League Phase van de Champions League op het programma. In Klagenfurt nemen we het op tegen Sturm Graz, dat zijn eerste wedstrijd verloor van Stade Brest met 2-1.

Vandaag volgt nog een licht trainingsprogramma. Na aankomst in Klagenfurt settelen de staff en spelers eerst in het hotel en spelen ze de vliegtuigbenen kwijt. Om 17u45 volgt een persconferentie met coach Hayen en Christos Tzolis voor ude lokale en Belgische pers in het Wörthersee Stadion. Aansluitend traint de groep om 18u30 een laatste keer voor de match in het stadion.

De volgende ochtend op matchday gaat de groep eerst de benen loswandelen rond 10u30. Na de lunch volgen nog verschillende team meetings in aanloop naar de wedstrijd. Om 21 uur wordt de wedstrijd tegen Sturm Graz op gang gefloten, live te volgen op VTM2 en via live updates in de Club app.

De volledige trip naar Klagenfurt kan je ook meevolgen op onze socialemediakanalen!