All news

Dit waren de Bibilympics

Club Play

Club Kids

In het verlengde van de Olympische Spelen organiseerden we op woensdag 11 september de allereerste editie van de Bibilympics, een spannend en leuk toernooi met diverse minigames!

15 teams van 4 kids namen het tegen elkaar op in 9 mini-games. Van Voetbalestafette naar Pickleball, vervolgens geconcentreerd Stoepranden en daarna nog tal van leuke games waar ze elkaar uitdaagden. 

De krachten aanvullen

Tijdens een hevige regenbui kropen we allemaal samen binnen voor een welverdiende pauze met een lekkere koek, een gezonde appel en een fruitsapje. Krachten opdoen! Bibi kwam langs om iedereen nog een hart onder de riem te steken voor deel twee van de Bibilympics.

Ook onze Club Play partner Kinepolis was aanwezig met o.a. een popcornstand waar gretig van gesmuld werd! 

Beker- en award uitreiking door Sabbe en Meijer

Twee van onze vaste waarden, Bjorn Meijer en Kyriani Sabbe maakten hun namiddag vrij om onze Club Kids te komen aanmoedigen en de awards en medailles uit te delen. Er werd ook uitgebreid de tijd genomen om op de foto te gaan met onze deelnemers en handtekeningen uit te delen.

De eerste 3 ploegjes kregen een beker en ook het ploegje met de meeste fairplay punten kreeg een mooie gouden beker uit de handen van onze twee vedetten! Alle deelnemers gingen naar huis met een welverdiende medaille.

Herbeleef de Bibilympics

Ben jij erbij op een volgende event?

Ben jij een Club Kids member, dan kan jij zo goed als altijd gratis naar onze events komen. Hou onze nieuwsbrief, social media en eventpagina in de gaten voor toekomstige events!

Aankomende events

Ben jij nog geen Club Kids member, dan kan je je nu nog steeds lid maken. Alle info vind je hier!

Club Kids member info