All news

Haal nu je #OltiedBluvnGoan merchandise in huis

Club Shop

't Is officieel: de Club is kampioen! En dat in een jaar waarin we ook Europees schitterden. Eentje om niet te vergeten en te vereeuwigen in je Blauw-Zwarte collectie. Haal nu de #OltiedBluvnGoan merchandise in huis!

Een T-shirt, een sjaal, een badge en een limited edition van de anthem jacket. Onze volledige kampioenscollectie is nu al te verkrijgen online en binnenkort in onze Club Shops.

Ga naar shop.clubbrugge.be

Ons kampioenenshirt? Die schaf je nu al online aan voor slechts €25. Vanaf maandag in de late namiddag worden ze in verschillende momenten aangevuld in de rekken van onze shops. De unieke sjaal is ook meteen online te verkrijgen en is later deze week te verkrijgen in de Club Shop.

Wat hoort er nog bij een seizoen om nooit te vergeten? Een unieke badge. Kom met jouw reeds aangekochte shirt of een nieuw shirt langs in de Club Shop of de City Shop en druk er de kampioensbadge op voor slechts €10.

In het rijtje mag een limited edition Anthem Jacket niet ontbreken. De unieke borduring geeft een extra touch aan het item en is enkel online beschikbaar voor €129.

Gesigneerd exemplaar

Wil je kans maken op een ondertekend kampioenenshirt? Surf dan snel naar kampioen.clubbrugge.be!