All news

Kom als abonnee gratis naar de Croky Cup tegen Belisia Bilzen

Croky Cup

Op woensdag 30 oktober om 20u30 start onze Croky Cup-campagne met de 1/16e finale tegen Belisia Bilzen. Club heeft voor een uitzondering gezorgd waardoor je als abonnee helemaal gratis naar de wedstrijd komt. Het enige wat je moet doen, is jouw ticket claimen.

Om onze trouwe fans te bedanken, heeft Club er uitzonderlijk voor gezorgd dat de wedstrijd gratis is voor alle abonnees.

Belangrijk: voor deze bekerwedstrijd dien je jouw ticket te claimen via tickets.clubbrugge.be en wordt geen voorrang gegeven op je eigen vaste plaats. Iedereen kan een zitje claimen waar hij of zij wil, beginnend vanaf de middenvakken. De Zuidtribune blijft in eerste instantie gesloten. De voorrang voor abonnees loopt van 11/10 tot 17/10. Tijdens die voorrangsperiode kunnen abonnees ook al extra tickets aanschaffen voor familie of vrienden. Maximum 4 tickets per abonnee.

Geen abonnee, maar wel Club Member? Voor slechts €5 neem je plaats in de benedenring, een ticket in de bovenring kost €10. Jouw voorrang start op 18/10 en eindigt op 20/10.

De vrije verkoop gaat van start op maandag 21/10. Tickets kosten ook in vrije verkoop €5 in de benedenring, €10 in de bovenring.

Claim jouw tickets