Alle nieuws

Black Friday-weekend bij Club Brugge

Club Shop

Geen Black Friday zonder unieke deals. En bij Club Brugge maken we het nog een beetje gekker: een dagje eerder, op Blue Thursday, geniet elke Club ID-houder van extra korting. En korting scoren doe je niet alleen op donderdag en vrijdag, maar t.e.m. Cyber Monday. Bovendien ook op tickets voor topwedstrijden!

Blue Thursday, exclusief voor Club ID-houders

Club ID-houder? Dan val je op donderdag 23/11 in de prijzen! Met een uniek wachtwoord dat je via mail ontvangt, heb je toegang tot de exclusieve deals en krijg je meer korting dan wie dan ook. Volg hieronder even mee wat we allemaal voor jou in petto hebben.

Een away of third kit koop je op donderdag 23/11 aan maar liefst 30% korting! Het perfecte moment dus om jouw shirt voor de komende wedstrijden aan te schaffen. Wil je liever een item uit één van onze andere collecties? Dat kan! Op deze items scoor je óók 30% korting: Badge Grey, 1891 Blauw-Zwart, Core Beige, No Sweat No Glory-hoodie & T-shirt, Tifo hoodie, 1891 pyjama, de badjas, de Retro jacket en de City T-shirts.

Meer dan 30% korting scoren? Ook daar zorgen we voor! Op de Macron S22/23 en oudere collecties ga je donderdag naar huis met 75% korting!

Als Club ID-houder is donderdag dus dé dag!

Black Friday

Ben je geen Club ID-houder? No worries, vanaf vrijdag 24/11 staan heel wat nieuwe deals te wachten waar alle Clubsupporters van kunnen profiteren. En die kortingsperiode loopt tot en met Cyber Monday (27/11).

Heb je onze away of third kit nog niet aangeschaft? Tijdens het Black Friday-weekend geniet je van 25% korting! Ook op de Amokachi-collectie of andere Blauw-Zwart items scoor je korting.

20% korting op tickets

Een extraatje op Black Friday en enkel alleen op Black Friday. Via tickets.clubbrugge.be geniet je van 20% korting op tickets of op een membership met de code BLACKFRIDAY20. Dat is 20% korting op tickets voor topwedstrijden tegen o.a. Standard, Gent, Union, Bodo Glimt en veel meer!

De aanbieding geldt niet op tickets voor de bekerwedstrijd tegen Zulte Waregem en ook niet op waardebonnen.


Naar de shop

Naar de ticketingsite