Alle nieuws

Club Brugge nu ook actief op Threads

Na Facebook, Instagram, Tiktok, LinkedIn en X of Twitter, is Blauw-Zwart nu ook als eerste Belgische club actief op Instagram Threads. De app die na 16 uur al meer dan 30 miljoen downloads had werd zopas ook gelanceerd in Europa. En Club telt nu al meer dan 17.000 volgers.

Threads. Huh, wat is dat? Wel. De app van META, het moederberdrijf achter Facebook en Instagram, biedt gebruikers de mogelijkheid om tekst, afbeeldingen en video's te plaatsen en te delen. Begin juli was Threads al te downloaden in de App- en Play Store voor gebruikers buiten de Europese Unie. En nu ook bij ons.

Maar het allerbelangrijkste: wat zal je er van Club Brugge zien? Toch niet hetzelfde waarvoor je als fan naar 1 van alle andere platformen gaat? Neen. Op ons Threads-kanaal focussen we op positieve content die jouw dag een stuk beter zal maken. Threads is ook hét platform om in interactie te gaan met elkaar en berichten van anderen te beantwoorden, opnieuw te delen of te citeren. Dit allemaal op een positieve en respectvolle manier.

Een zware maandag? We trekken ons er samen door. Een avond vol euforie? We vieren het samen. Een momentje van heimwee naar 'de goeie oude tijd'? We beleven het samen.

Volg ons nu via threads.net/clubbrugge of de Threads App.