Alle nieuws

Club Brugge verliest oefenwedstrijd tegen Zulte Waregem met 1-2

Deze voormiddag speelde de A-kern van Club Brugge, aangevuld met enkele spelers van Club NXT U23, een extra oefenwedstrijd op het Basecamp tegen Zulte Waregem.

Club Brugge begon sterk aan de wedstrijd met enkele vroege kansen, maar het was Zulte Waregem dat net voor het halfuur de score opende. Challouk kon de bal van dichtbij binnentikken na corner. In de tweede helft bracht Talbi Blauw-Zwart op gelijke hoogte met de 1-1. Toch slaagde Zulte Waregem erin om de winst binnen te slepen, Fraser scoorde in minuut 71 de winnende treffer.

Opstelling: Jackers, Romero, Mechele (46’ - Willems), Sabbe, Audoor L., Audoor S., Vanaken (46’ - Wylin), Skoras, Talbi, Jutglà (46’ - Faraas), Amengai (72’ - Yakymenko)