Alle nieuws

Club Brugge vs. Royal Knokke FC: Live op het veld en online!

Voorbereidingen 2024-2025

Club Brugge speelt zijn eerste oefenwedstrijden van de voorbereiding dicht bij huis, met toeschouwers rond het veld. Morgenmiddag ontvangt Royal Knokke FC, Blauw-Zwart in Stadion De Taeye in Knokke-Heist. De aftrap van de oefenwedstrijd staat gepland om 15:30 uur en is zowel online als live in het stadion te volgen. Hieronder even alles op een rijtje.

Royal Knokke FC – Club Brugge, in het stadion.

Royal Knokke FC stelt tickets ter beschikking voor de uitsupporters van Club Brugge. Deze tickets direct verkrijgen via de website van Knokke. Daarnaast is het mogelijk om morgen nog tickets aan de deur te kopen.

Livestream

Mis geen moment van de voorbereiding dankzij onze livestreams. Heb je een Club-ID of ben je lid van de Young Blues, Club Kids of Bibi’s Club? Dan kun je de oefenwedstrijd tegen Royal Knokke FC gratis volgen via Club. Als lid krijg je automatisch toegang tot de wedstrijd met je inloggegevens via https://www.clubbrugge.be/nl/clubid/livestream.

Nog geen Club member? Word nu lid en profiteer van alle voordelen. Let op: activeer je account bij voorkeur minstens een uur voor de wedstrijd om er zeker van te zijn dat alles vlot verloopt!