Alle nieuws

Club NXT gaat samenwerking aan met The Arena Group

Vanaf september start Club NXT een strategische samenwerking met The Arena Group. The Arena Group is gespecialiseerd in het uitbaten van voetbalstadions op niet-wedstrijddagen, om zo maximaal gebruik te maken van de beschikbare middelen. 

The Arena Group is pionier in de exploitatie van stadions, door deze locaties ook buiten wedstrijddagen optimaal te benutten voor een breed scala aan evenementen. Dankzij deze samenwerking kan Club NXT haar stadion, The NEST, verder ontwikkelen als een veelzijdige bestemming, geschikt voor uiteenlopende zakelijke en particuliere evenementen in Roeselare. 

Of het nu gaat om indoor seminaries, personeelsfeesten, recepties, vergaderingen of outdoor teambuildings, presentaties in de tribunes,...elk evenement wordt tot in de kleinste details verzorgd.

Met The Arena Group aan haar zijde, kijkt Club NXT uit naar een toekomst waarin het stadion  op niet-wedstrijddagen een bruisend middelpunt van activiteiten zal zijn en een plaats waar bedrijven bijeenkomen in Roeselare.

Hospitality op The NEST

Naast deze op maat gemaakte events op niet-wedstrijddagen, biedt Club NXT ook hospitalityformules aan op de wedstrijddagen in de Challenger Pro League. Ideaal om met uw contacten te netwerken in een sportieve en ontspannen setting.