Alle nieuws

Voorbereidingen 2024-2025

Club begon de eerste wedstrijd van het seizoen met tal van Club NXT-spelers, samen met de meer ervaren spelers zoals Zinckernagel, Boyata en kapitein Nielsen.

Eerste helft: De Corte, De Roeve, Yameogo, Boyata, Seys, Goemaere, Nielsen, Zinckernagel, Talbi, Vermant en Barberá

De wedstrijd kwam rustig op gang, maar Blauw-Zwart voetbalde zich steeds meer in de wedstrijd. Vermant was er kort voor rust, tot twee keer toe, dichtbij. De eerste keer stond Knokke-doelman Goblet nog pal, de twee keer vloog de bal rakelings over, na een knappe individuele actie van Talbi.

Tweede helft

Opstelling tweede helft: Vanden Driessche, Wylin, Et-Taïbi, Willems, Lenn De Smet, Granados, Liam De Smet, Bisiwu, Lund Jensen, Barberá en Da Silva

De tweede helft werd aangevat met tien nieuwe namen, enkel Barberá bleef nog even staan. De Spanjaard speelde de eerste helft op de linkerflank. Na de rust leidde hij de aanval als spits. Club nam het initiatief en het werd daarvoor beloond. Na een kwartier ver in de tweede helft werd Bisiwu gevonden door Lund Jensen, waarna Bisiwu de bal pardoes op de slof nam: 0-1.

De thuisploeg bood weerwerk met verschillende counters. Uiteindelijk was het ook voor de Knokkenaren prijs. Een kwartier voor tijd stond de gelijkmaker op het bord. Lars Cooman lobde de bal over Van Den Driessche. Zo eindigde onze eerste voorbereidingswedstrijd op 1-1.

Volgende week, zaterdag 6 juli, staat de wedstrijd tegen AEK Athene op het programma. De wedstrijd wordt gespeeld achter gesloten deuren in het Basecamp.