Alle nieuws

Volg hier de zomerstage van Club YLA

Voorbereidingen 2024-2025

Onze dames van Club YLA zijn volop bezig met de voorbereiding van het nieuwe seizoen. De trainingen zijn al enkele weken aan de gang en er werden al oefenwedstrijden afgewerkt tegen Bredene en ADO Den Haag.

Om het nieuwe voetbalseizoen optimaal te beginnen, staat er nog een afsluitende stage op het programma. Van 14 tot 17 augustus trekt het team voor een driedaagse stage naar het Franse Phalsbourg, waar ook nog twee oefenwedstrijden zullen plaatsvinden. Volg hier alle updates!

VRIJDAG 16/08

ALTERNATIEVE TRAINING & STRASBOURG

Een nieuwe dag voor onze dames van Club YLA tijdens hun zomerstage. In de ochtend vond de training niet op het gras plaats, maar in het hotelzwembad, een verfrissende alternatieve training! 's Middags kregen de dames de kans om het pittoreske Strasbourg te verkennen, met een paar uur vrij om de stad op hun eigen manier te ontdekken. Vanavond sluiten we de dag af met een gezellige pizza-avond.

DONDERDAG 15/08

TRAINING & OEFENWEDSTIJD

Op donderdag stonden er zowel een trainings als een oefenwedstrijd tegen het Franse Dijon op het programma. Om 17u00 was de aftrap in het Stade David Weill. Onze dames verloren de oefenwedstrijd met 3-1. Clementine Reynebeau zorgde opnieuw voor het Brugse doelpunt.

WOENSDAG 14/08

AANKOMST IN PHALSBOURG - 15U

De ploeg is aangekomen in het Franse Phalsbourg. Na een intensieve reis staan er enkele drukke dagen op het programma. Later vandaag staat de eerste training op de agenda, gevolgd door een tweede training morgenochtend. 

Morgenmiddag speelt Club YLA om 17:00 uur hun eerste wedstrijd van de zomerstage tegen Dijon FCO. Op zaterdag om 12:00 uur volgt hun tweede wedstrijd tegen Strasbourg.

ZATERDAG 10/08 - TEAMBUILDING

Net voor het vertrek op stage, was er nog tijd voor een teambuilding. Check hier de sfeerbeelden van een fantastische dag!