Alle nieuws

Knutsel mee aan een Club Kids tifo en maak jouw eigen vlagjes

Club Kids

Een tifo tijdens een wedstrijd is cool, maar weet je wat het nog cooler zou maken? Dat jij eraan meeknutselt! En dat kan. Kom op zaterdag 11 november van 14u00 tot 16u00 naar de Extra Time op Jan Breydel en knutsel samen met de sfeergroepen van Club Brugge mee aan een onvergetelijke tifo en vlagjes! Gratis voor zowel Club Kids Members als niet-leden.

Zelfgemaakte tifo en vlagjes

Heb je er altijd al van gedroomd om mee te knutselen aan een tifo en vlagjes? Dan is het nu het moment! Schrijf je snel in want de inschrijvingen zijn beperkt. Het event is zowel gratis voor leden als niet-leden.

Op zaterdag 25 november worden tijdens Club NXT U23 – KV Oostende in The NEST de zelfgemaakte tifo en vlagjes gebruikt om een leuke sfeer te voorzien. Als Club Kids Member woon je de match trouwens volledig gratis bij en kan je zo zelf het eindresultaat aan alle andere fans tonen!

Tijdens die wedstrijd kan je niet alleen genieten van voetbal en de tifo, er is meer. Leef je uit op de springkastelen en ga op de foto met Bibi. Honger of dorst? Warme chocomelk en pannenkoeken vullen de hongerige maagjes!

Schrijf je hier in voor het knutselevent!

Nog geen Club Kids Member, maar wil je graag lid worden en niks missen van alle coole voordelen? Word vandaag nog lid!

Wil je jouw gratis ticket(s) claimen voor de match Club NXT – KV Oostende, maar weet je niet hoe dat moet? Ask Club.