Alle nieuws

Koop jouw mini-abonnement voor de Champions League

UEFA Champions League

Dortmund, Juventus, Sporting en Aston Villa. Dat worden onze tegenstanders op Jan Breydel in de Champions League. Een mooi rijtje aan tegenstanders in het vernieuwde format van de Champions League. Dit jaar dus geen drie, maar vier thuismatchen. Ben jij erbij?

Koop hier jouw mini-abonnement

Mini-abonnementen

Voor onze campagne in de UCL werken we opnieuw met mini-abonnementen. Hieronder vind je de prijzen voor de abonnementen voor de 4 thuismatchen. De verkoop voor abonnees startte op dinsdag 3 september om 10 uur en zij kregen tot maandag 9 september voorrang om hun mini-abonnement in huis te halen. 

Donderdag 12 september krijgen Club Members de kans om hun zitje te bemachtigen. De dag erop, vrijdag 13 september, volgt de vrije verkoop indien er nog vrije plaatsen zouden zijn. 

Tickets voor de wedstrijden op verplaatsing worden verdeeld via de supportersfederaties. Ook Sima Tours, travel partner van Club, geeft fans de kans om de verplaatsingen in Europa mee te maken. Meer info rond deze trips kan je hier terugvinden.

Belangrijk: De uitwedstrijd tegen Sturm Graz wordt gespeeld in Klagenfurt.

Koop hier jouw mini-abonnement

Plaatsen UEFA

Zoals steeds eist UEFA verschillende plaatsen op in ons stadion. Abonnees die een andere plek moeten kiezen zullen via een aparte e-mail gecontacteerd worden. Zij zullen exclusief gebruik kunnen maken van een wisselperiode.

Speeldata

Ondertussen kennen we ook de speeldata van onze campagne. We openen thuis tegen Dortmund en sluiten af op Manchester City. Hieronder vind je een volledig overzicht:

  • 18 september (21 uur): Club - Dortmund
  • 2 oktober (21 uur): Sturm Graz - Club*
  • 22 oktober (18u45): AC Milan - Club
  • 6 november (18u45): Club - Aston Villa
  • 27 november (21 uur): Celtic - Club
  • 10 december (21 uur): Club - Sporting
  • 21 januari (21 uur): Club - Juventus
  • 29 januari (21 uur): Manchester City - Club


*De wedstrijd tegen Sturm Graz zal in Klagenfurt gespeeld worden.