Alle nieuws

Shop onze nieuwe third kit

Club Shop

Fearless.

Een uniek design dat staat voor een onophoudelijke drang naar verbetering. We willen de beste zijn en daarom gaan we voor elkaar door het vuur. Met passie. Vol vertrouwen. Zelfzeker, maar groots in eenvoud. Dat is The Bruges Way.

Vanaf woensdag 2 augustus verkrijgbaar in de shops én vanaf nu beschikbaar online. Haal jij onze third kit in huis?

NAAR DE SHOP

Elke match opnieuw een team dat samen strijdt en voor elkaar door het vuur gaat. Soms vallen, maar altijd weer opstaan. No Sweat, No Glory. De rode kleur staat voor de eindeloze inzet op het veld en vinden we ook als één van de hoofdkleuren terug in de vlag van Brugge. Het shirt straalt het Club Brugge-DNA uit.

We are fearless. 

Het shirt, waarbij de ronde hals opnieuw zijn intrede maakt, wordt aangevuld met een rode short en rode kousen. De zwarte details zijn in elk stukje van de gloednieuwe tenue terug te vinden. Op de borst prijkt een wit Club Brugge-logo en in de nek is opnieuw de NSNG-leuze geborduurd. Een outfit voor thuis, in het stadion en op straat. The Bruges Way neem je overal mee.

Vanaf nu online beschikbaar

Kan je niet wachten om onze nieuwe third kit in huis te halen? Het is vanaf woensdag 2 augustus beschikbaar in de Club Shop aan Jan Breydel en de City Shop in het centrum van Brugge. Wil je het shirt online bestellen? Dat kan vanaf nu!

Koop nu onze gloednieuwe third kit