Alle nieuws

Update: Club wacht bondsprocedure niet af en weert 34 supporters

Naar aanleiding van de gebeurtenissen op Standard Luik afgelopen zondag maakte Club Brugge gisteren een zaak aanhangig bij de Kamer Burgerrechtelijke uitsluiting van de KBVB tegen 24 supporters. Club wacht de uitkomst niet af en neemt verdere stappen.

Zowel Club Brugge als zijn supporters zijn geschokt door de racistische groet die zondagavond te zien was in het uitvak in Standard. De volledige Club Brugge-familie veroordeelde deze actie onmiddellijk. Gisteren nam Club verdere stappen,identificeerde het 24 supporters en maakte tegen hen een dossier aanhangig bij de Kamer Burgerrechtelijke Uitsluiting van de KBVB wat moet leiden tot een stadionverbod.

Club wacht nu het resultaat van dat dossier niet af en weigert vanaf nu zelf 34 supporters (24 gisteren geïdentificeerd + 10 supporters die vandaag werden geïdentificeerd) toe te laten op alle uit en thuismatchen van Club.

Club blijft benadrukken dat er binnen de Blauw-Zwarte familie geen enkele plaats is voor wangedrag en dat het zal blijven proactief optreden tegen mensen die het niet waard zijn onze Club-kleuren te dragen.