Alle nieuws

Volg de Champions League-loting live met de spelers

UEFA Champions League

Voel jij de Champions League-vibe al? Neem snel je agenda erbij en markeer donderdag 29 augustus want de Champions League keert terug naar Brugge en dat viert Club met een grote liveshow rond de loting.

Na een schitterend parcours in de Conference League keren we dit seizoen terug naar het grootste Europees toneel: de Champions League. Dit jaar in een gloednieuw jasje: voor het eerst zullen maar liefst 36 ploegen een gooi doen naar de beker met de grote oren. In een nieuw format krijgen we zo meer (top)wedstrijden en een algemeen klassement. Lees hier nog eens alles over het vernieuwde format of bekijk de video

Liveshow @ Basecamp

Ook dit jaar organiseren we een liveshow om samen te ontdekken welke tegenstanders we loten op het kampioenenbal. Om het nieuwe format en ons wederoptreden te vieren, maken we er een spektakel van met spelers, coach én fans. Samen met Justine & Leo ontdekken we allemaal samen wie onze tegenstanders worden.

We blikken samen terug naar campagnes van vroeger tot nu en overlopen de droomloting van de fans en spelers. Daarna ontdekken we samen welke tegenstanders aan Club worden gelinkt tijdens de loting in Monaco. Je krijgt meteen daarna ook exclusief de eerste reacties te horen van spelers, coach & fans.

Club ID Gold members

Geen show zonder publiek, want wij gaven 25 Club ID Gold members de kans om met een plus one de liveshow in het Basecamp te volgen. Elke Club ID Gold member die nog geen unieke experience gewonnen had, werd op de hoogte gebracht en kon zich registreren. En dat is nog niet alles, want dankzij Van Mossel zal één duo in ware VIP-stijl naar het Basecamp gebracht worden.

Tot straks vanaf 17u45 op Facebook  of YouTube!