All news

Bruges On Tour: Sturm Graz (Klagenfurt)

UEFA Champions League

Bruges On Tour

Voor de eerste uitwedstrijd van het nieuwe Champions League-seizoen trekken we naar Klagenfurt, waar we het opnemen tegen de Oostenrijkse eersteklasser Sturm Graz. Ontdek in dit terugkerende magazine, Bruges On Tour, alle must-do's en Blauw-Zwarte tips voor onze uitwedstrijden in Europa.

Cultuur opsnuiven in de pittoreske straatjes of aan de Wörthersee 

Klagenfurt is een levendige studentenstad met een charmant centrum, waar je heerlijk kunt verdwalen in de smalle, pittoreske straatjes. Op gezellige pleintjes geniet je van een bordje kaasnoedels of een lekkere pils. De trekpleister van Klagenfurt is echter de Wörthersee: een helder, uitgestrekt meer waar je kunt ontspannen en in de zomermaanden verkoeling kunt vinden in het sprankelende water.

"Bruges are winning, everywhere we go!"

Blauw-Zwart bloed opzoeken? Verzamel dan bij de Lindwurmbrunnen, het ontmoetingspunt voor alle Club Brugge-supporters. In de lokale Irisch pub kan je alvast in de juiste sfeer komen.


2x Blauw-Zwart in één dag.

Als meegereisde fan heb je ook de kans om onze jongens van Club NXT U19 aan te moedigen in de UEFA Youth League, waar zij het eveneens opnemen tegen Sturm Graz. Deze wedstrijd kun je gratis bijwonen vanaf 16.00 uur in het ASK Klagenfurt, Sportzentrum Fischl. Een ideale opwarmer dus voor het grote werk om 21 uur, dan kijken Club Brugge en Sturm Graz elkaar in de ogen in het Wörthersee Stadion.

Sturm Graz U19 - Club NXT U19

In minder dan 15 minuten verplaats je je van het Sportzentrum Fischl naar het Wörthersee Stadion, waar onze wedstrijd tegen Sturm Graz om 21:00 uur wordt gespeeld.