Alle nieuws

Club NXT U23 & U18 op stage naar Venray

Venray 2024

Na de A-kern is het nu ook de beurt aan onze U23 en U18 om op stage te vertrekken. Zij maken zich op voor een pittige trainingsweek in het Nederlandse Venray. Hun trip van dichtbij volgen? Ook dat kan deze week via onze socials!

Deze week trekken onze youngsters op stage. Coach Robin Veldman kan rekenen op heel wat spelers die afgelopen seizoen al minuten maakten in de Challenger Pro League zoals Liam & Lenn De Smet, Laurens Goemaere en Kaye Furo. Daarnaast stapten ook nieuwkomers Shandre Campbell, Renzo Tytens en Siebe Wylin op de bus naar Nederland. De U18 van coach Siebe Blondelle reist ook mee naar Venray om daar een week lang te trainen.

Jong PSV – Club NXT U23 op vrijdag

Op de eerste namiddag wordt al meteen getraind en ook op dinsdag worden de voetbalschoenen aangetrokken. Dinsdagnamiddag trekt de U18 op teambuilding, woensdagnamiddag is het de beurt aan de U23. 

Vrijdag maakt de U23 eerst een tussenstop in Eindhoven voor de vriendschappelijke wedstrijd tegen Jong PSV om 14u00. Na de match reist Robin Veldman samen met z’n team terug af naar het Basecamp.

De volledige week van dichtbij volgen? Dan kan op de Facebook-, X- of Instagrampagina van Club NXT.

Dag 4 

Een trainingssessie en een uitstap naar Toverland, dit stond er op de planning op donderdag. Na het avondeten was het tijd voor rust. Op vrijdag speelt Club NXT U23 tegen Jong PSV een oefenwedstrijd in Eindhoven. 

Dag 3

Woensdag stond voor onze U23 in het teken van voetbal en teambuilding. De U18 trok twee keer naar de oefenvelden om te trainen. De dag werd afgesloten met een heerlijke barbecue, waarbij het verliezende team van de teambuilding de kok een handje hielp.

Dag 2

Op dinsdag stond er een zwaar programma op de planning voor Club NXT U23. In de ochtend werd een intensieve training afgewerkt, waarna de spelers genoten van een lunch en even rust kregen. Nadien trokken ze de voetbalschoenen opnieuw aan voor een tactische training. 's Avonds kregen de spelers de kans om uit te blinken in de jaarlijkse, traditionele quiz. 

Ook de U18 stond op het trainingsveld. In de ochtend reisden ze samen met de U23 af naar de trainingsvelden om daar een intensieve training voorgeschoteld te krijgen. In de namiddag trokken de spelers op teambuilding. 

Dag 1

De eerste trainingsdag op Nederlandse bodem zit erop. Rond de middag kwamen de spelers toe in Venray en na de lunch was het in de namiddag tijd voor een eerste stevige sessie. Na de training trokken de spelers en staf terug naar het hotel, waar nog een diner en individuele gesprekken op de planning stonden.