Alle nieuws

Join onze UCL Fantasy League!

Volgende week is het zover: de Champions League keert terug naar Brugge! En ook jij kan je talent tonen op het kampioenenbal. In de Champions League Fantasy League stel je het perfecte team samen om zoveel mogelijk punten te verzamelen. Met de Young Blues hebben we dan ook onze eigen minicompetitie opgericht waarin ook enkele spelers hun kans wagen. Doe jij beter dan Tzolis of Vanaken?

Net zoals de Jupiler Pro League en andere grote landencompetities, heeft ook de Champions League zijn eigen Fantasy competitie. Met een budget van €100 miljoen stel je het perfecte team samen om zoveel mogelijk punten te scoren. 

Club Play heeft een eigen minicompetitie opgericht, open voor fans, samen met de spelers. Je test dus je skills als manager tegen Mignolet, Vanaken, De Cuyper,… En dat is nog niet alles, want de top 3 valt in de prijzen. Ga jij aan de haal met een gesigneerd shirt?

Hoe kan je meespelen?

  • Join de Young Blues minicompetitie via de league code Yt2bPY of via deze link
  • Stel je team samen vóór 17 september 18u15. Nadien kan je nog altijd deelnemen, maar dan heb je een speeldag achterstand.

Praktische info

Nog nood aan tips & tricks? Ga dan naar de site van de UCL Fantasy League en ontdek hoe je extra punten of boosters kan verzamelen en hoe je transfers kan doen.

Veel succes en moge de beste manager winnen!