Alle info over de ticketverkoop voor Club Brugge – LASK!

Op woensdag 28 augustus kijkt Club het Oostenrijkse LASK in de ogen tijdens de Play-Offs voor de Champions League. De verkoop van deze wedstrijd start deze woensdag om 14u. Hier vind je alvast alle informatie over de ticketverkoop op een rijtje.

TICKETS

Club-abonnees genieten zoals steeds van een voorrangsperiode en krijgen daarbij de kans hun ticket als eerste aan te kopen. Deze periode start op woensdag 14 augustus om 14u en loopt tot en met maandag 19 augustus (23u59).

 

Let op: aangezien de UEFA een bepaald aantal plaatsen opeist voor onder meer pers, hospitality en veiligheidsredenen, zullen sommige abonnees niet op hun vaste plek kunnen plaatsnemen. Behoort jouw stoeltje tot één van deze gereserveerde plaatsen? Geen probleem, wij voorzien uiteraard een alternatieve plek. Vanaf donderdag 22 augustus (10u) tot en met vrijdag 23 augustus (17u) krijg je dan ook de kans om een andere plaats te kiezen. Als blijkt dat je plaats alsnog wordt vrijgegeven, dan kan je deze ook vanaf 22 augustus aankopen. De abonnees in kwestie worden persoonlijk op de hoogte gebracht via mail.

 

De vrije verkoop gaat van start op zaterdag 24 augustus om 14u.

PRIJZEN

Tickets voor de Champions League kunnen enkel online worden aangekocht.

Hoe?

  • Log in met je profiel op tickets.clubbrugge.be
  • Ga naar 'mijn bestellingen' en duid de juiste reservatie aan
  • Ga verder naar de betaling
  • Na de betaling ontvang je je tickets per mail

Ook voor de rolstoelgebruikers en hun begeleider zijn er zoals gewoonlijk tickets beschikbaar. De prijs voor zo’n ticket bedraagt 10 euro p.p. als abonnee en 15 euro p.p. tijdens de vrije verkoop.

Hieronder alvast een overzicht van alle ticketprijzen in Jan Breydel.

 

UITWEDSTRIJD OP 20 AUGUSTUS

Alle tickets voor de uitwedstrijd tegen LASK op dinsdag 20 augustus worden verdeeld via de supportersfederatie. Een overzicht van alle supportersclubs vind je via supportersfederatie.be

Related articles