All news

Club vertrekt straks naar Aarhus

UEFA Conference League

In het Deense Aarhus wacht donderdagavond de terugwedstrijd van de tweede voorronde van de UEFA Conference League. Ontdek het volledige programma van de verplaatsing naar Denemarken hier!

Omstreeks 9u00 verzamelen alle spelers & staf in het Basecamp voor het gezamenlijk ontbijt. Om 11u00 traint Blauw-Zwart nog een laatste keer op Belgische bodem.

Na de lunch vertrekt de definitieve selectie richting de luchthaven, waar ze om 15u het vliegtuig opstappen. Anderhalf uur later, rond 16u30, zetten ze voet aan de grond in Aarhus.

Meteen daarna volgt de busrit naar het Aarhus stadion. Daar volgt eerst een veldverkenning en aansluitend om 18u00 de persconferentie, zoals gewoonlijk live te volgen via ons Facebook & Youtube-kanaal.

Nadien zoekt de volledige delegatie rust in het spelershotel. Met een tactische meeting en het diner wordt de eerste dag afgerond. Op de hoogte blijven van onze trip? Hou dan zeker onze socials in het oog!

LIVESTREAM

Donderdag om 20u staat dan de terugwedstrijd tegen Aarhus gepland. Ervoor staat er een mobilisatie-sessie gepland en enkele tactische meetings.

In tegenstelling tot de heenwedstrijd zal deze terugwedstrijd niet live te bekijken zijn op de Belgische televisie. Wil je de wedstrijd toch live bekijken? Dat kan via de livestream van Solidsport. Toegang tot de livestream kost € 9,95. Live-updates over de wedstrijd zijn uiteraard ook te volgen via onze app & socials!

LINK LIVESTREAM