Alle nieuws

Ruud Vormer naar Zulte Waregem

Transfer & contract nieuws

Ruud Vormer trekt tot het einde van dit seizoen op uitleenbasis naar Zulte Waregem. De ex-kapitein is daarna einde contract.

Vormer (34) kwam in september 2014 over van het Nederlandse Feyenoord Rotterdam. De transfer bleek een absoluut schot in de roos. Ruud Vormer werd onder Michel Preud’homme mee het gezicht van één van de succesvolste periodes in de Brugse geschiedenis. Ruud werd kapitein, won 5 landstitels, 1 beker van België, 4 Supercups en de Gouden Schoen.

Nu vertrekt de Nederlander op uitleenbasis naar Zulte Waregem tot het einde van het seizoen en dus ook tot het einde van zijn contract.

CEO Vincent Mannaert: “De transfer van Ruud was voor alle partijen een enorm succesverhaal. Ruud veroverde een plaatsje in de het rijtje Clublegendes en zal voor altijd aan Blauw-Zwart verbonden zijn. We wensen hem veel succes zijn verdere carrière en willen hem van harte bedanken voor alles wat hij voor Club gedaan heeft.”

Ruud Vormer: “Club Brugge zal voor altijd mijn Club blijven. Ik beleefde er 8.5 prachtige en succesvolle jaren en kan alleen maar dankbaar terugkijken op die periode. Ik wil iedereen bij de Club en alle supporters van harte bedanken en zie jullie zeker nog terug in de toekomst!”