Terug

Woensdag 08/02/2017 - 22:30 Clubnieuws

Timmy Simons wint Lifetime Achievement Award

Ook Timmy Simons werd op het Gala van de Gouden Schoen in de bloemetjes gezet. De Brugse kapitein kreeg immers de Lifetime Achievement Award. 

De 40-jarige middenvelder speelde onlangs zijn duizendste match op het hoogste niveau, mocht zich in november de oudste Rode Duivel ooit noemen en werd nu dus bekroond voor zijn hele carrière.

“Hier heb je weinig woorden voor”, was zijn eerste reactie. “Dit komt totaal onverwacht. Ze kunnen goed zwijgen binnen de club. De laatste tijd werd ik de ‘ouwe’ genoemd en nadat ik opgeroepen werd door de bondscoach, werd ik ook de ‘oudste’ genoemd. Dit doet alleszins enorm plezier. Of dit nu mijn laatste jaar is? Neen, ik houd nog altijd de deur open voor een extra jaar. Ik hoop in elk geval dat ik in schoonheid kan eindigen. Hopelijk met een titel. Vanavond heb ik al een aantal mooie prijzen voor Club gezien, maar ik hoop dat we ook de hoofdprijs kunnen pakken. Ik speel intussen al 20 of 21 jaar op hoog niveau, maar uiteraard offer je daar ook een aantal dingen voor op. Ik wil daarom in de eerste plaats mijn familie bedanken. En uiteraard ook alle clubs waar ik gespeeld heb.”


Gerelateerde artikels

Top